Verzendbeleid

Wij bieden gratis verzending aan boven bestelbedrag van €50,- ( binnen Nederland ) en wordt binnen 3 werkdagen verzonden.

Om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u thuis te bezorgen maken wij gebruik van DHL en Postnl. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt zodat het niet beschadigd tijdens het vervoeren.

verzendkosten:

Nederland
Brievenbuspakket 0kg–0.5kg
€ 3,95 EUR
Gratis boven €50,- € 50,00 en meer Gratis
Standaard 0.5kg en meer
€ 5,95 EUR

 

EU

Standaard groot 2kg en meer
€ 12,00 EUR
brievenbuspakket 0kg–0.5kg
€ 5,75 EUR
klein pakket 0.5kg en meer
€ 9,70 EUR

 

De rest van de wereld

Standaard 2kg en meer
€ 26,50 EUR
brievenbuspakket 0kg–2kg
€ 11,50 EUR
klein pakket 0kg–2kg
€ 21,00 EUR

 

De koper is bij aankoop verantwoordelijk voor de juiste aanlevering van gegevens. Wanneer de verzending verkeerd gaat, als gevolg van een door de koper gemaakte fout, zijn wij niet verantwoordelijk voor (gedeeltelijk) verlies van de bestelling. Als we aanvullende gegevens nodig hebben om de verzending te versturen, zullen we de koper hiervoor benaderen. Dit kan leiden tot een vertraging van de verzending.

 

We doen er alles aan doen om de bestelling binnen de verwachte levertermijn af te leveren op het afleveradres. Als er toch vertraging optreedt bij de verzending, wordt de koper hiervan zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht na het plaatsen van de bestelling. In dat geval heeft de koper het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Wij dragen het risico op verlies of beschadiging van de verzending totdat het pakketje is afgeleverd, tenzij dit anders overeengekomen is.